Vindecarea traumelor din trecut

In aceasta emisiune doamna doctor Florinela Balan, medic de medicina holistica la Clinica Aura Vita, ne vorbeste despre efectul traumelor din trecut asupra starii de sanatate din prezent.

Traumele din trecut genereaza in timp atacuri de panica, care sunt precursoarele depresiei.

Din punctul de vedere al medicinei holistice depresia nu este o boala psihica, asa cum o considera medicina alopata, ci un dezechilibru emotional.

Traumele emotionale, ca de exemplu un accident rutier in care ai suferit un soc puternic, sau pierderea cuiva drag, prin deces sau prin simpla despartire, te pot afecta in moduri profunde, pe care nu le banuiesti sau pe care crezi ca le-ai depasit la un moment dat, dar ele raman stocate in interiorul fiintei tale si iti afecteaza viata si deciziile ulterioare, pentru ca nimeni nu-ti recomanda ca dupa un eveniment traumatizant sa consulti un psiholog care sa te ajute sa depasesti in mod real si definitiv acel moment.

Psihologul te poate ajuta sa-ti modifici modul de gandire, felul in care percepi acele intamplari traumatizante, pentru ca traumele emotionale sunt de fapt niste virusari emotionale, niste perceptii gresite asupra evenimentelor si urmarilor lor in viata ta.

In strainatate exista noi metode de tratare a traumelor din trecut, din punct de vedere psihologic, unele dintre ele sunt folosite de peste 20 de ani, cum este si Bol D’air Jaquier, dar toate au ca punct de pornire vindecarea traumelor din trecut, incepand cu cele din copilarie, pentru ca ele se cumuleaza in timp si duc la atacurile de panica.

Atacul de panica este de fapt un fel natural in care corpul uman incearca sa scape de emotiile supresate, de experimentele negative din trecut.

Urmariti aceasta emisiune pentru a afla noi moduri in care va puteti vindeca natural sufletul de trairile negative, pentru a avea viata frumoasa pe care v-ati dorit-o si pe care o meritati, si nu uitati ca va asteptam cu intrebari si comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *