Suntem fericiti?!

In aceasta emisiune doamna doctor Florinela Balan, medic de medicina holistica la Centrul medical Aura Vita, ne vorbeste despre fericire, importanta fericirii in viata noastra, dar si locul din noi unde salasluieste fericirea.

Fericirea isi are locul in suflet, nu in creier, nu in inima, nu la nivel de sentimente.

Nefericirea este o adevarata boala a sufletului, care poate sa-ti aduca mari probleme de sanatate fizica si psihica.

Fericirea depinde de multe ori de felul in care privesti lucrurile, mai atunci cand ti se intampla ceva negativ, ca de exemplu un faliment. Daca faci din asta o drama, nu doar ca esti nefericit, dar in timp te poti imbolnavi grav. Ai putea, in schimb, sa nu te gandesti la ce ai pierdut, sa inveti din acea experienta negativa si sa cauti idei si solutii pentru a merge mai departe, pentru a incepe o alta afacere, de exemplu, la care sa nu mai repeti greselile din trecut, care au dus la faliment.

Daca fericirea este starea de bine a sufletului, trebuie sa cauti persoanele si intamplarile din viata care te fac fericit, sa le pretuiesti atat cat le ai, nu dupa ce le-ai pierdut.

Va invitam sa urmariti aceasta emisiune pentru a afla despre lucruri care ne fac sau nu fericiti, despre cum ar trebui sa ne traim viata frumos si fara regrete, dar si despre cum ar trebui sa tratam intamplarile „nefericite” din viata noastra si asteptam sa ne scrieti si pe site-ul nostru http://aura-vita.ro.

6 thoughts in “Suntem fericiti?!

  1. nu ma satur de ascultat emisiunile carele difuzati santeti persoane alese de dumnezeu sii multumesc lui dumnezeu ca vam descoperit

  2. Felicitari! pentru harul cu care sunteti înzestrata de la bunul Dumnezeu, pentru vindecarea sufletelor si implicit a bolilor corpului fizic.
    Sunt stabilita în Portugalia din anul 2005, si m-am apropita mai mult de Dumnezeu de când sunt pe meleaguri straine…., am plecat la 45 de ani din tara, nu mi-a fost usor, dar cred ca asa mi-a fost destinul…
    Am urmarit câteva din emisiunile dumneavoastra care mi-au mers la suflet. Sunt interesata de o consultatie personala dar si sa colaboram.

    Doame ajuta!

    Maria Iancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *