Simturile noastre – Auzul, mirosul si gustul vietii noastre

In aceasta emisiune, doamna doctor homeopat Florinela Balan, medic de medicina holistica la Clinica Aura Vita ne vorbeste despre alte 3 simturi ale noastre: auzul, vazul si mirosul.

Daca ar fi sa facem o comparatie intre simturile noastre si cele ale animalelor, acestea din urma le au mult mai dezvoltate decat noi, pentru ca pe masura ce noi am evoluat, mintea noastra a evoluat iar simturile noastre s-au atenuat.

Datorita faptului ca rationalizam toate informatiile primite, inclusiv cele venite pe calea simturilor noastre, avem de pierdut fata de animale, pentru ca nu mai vedem tot, ci numai ceea ce ne lasa mintea noastra sa vedem, nu mai auzim tot ci numai ceea ce ne lasa mintea noastra sa auzim.

Deci mintea noastra actioneaza ca un filtru care de cele mai multe ori ne distorsioneaza realitatea, in functie de nivelul nostru de pregatire.

Omul vine pe pamant ca sa fie fericit, indeplinindu-si misiunea, si cea mai importanta si grea parte este aceea de a ne armoniza mintea si emotiile noastre, de a vedea realitatea asa cum este ea vazuta prin simturile noastre, nu distorsionat de minte. Si cand facem acesta afirmatie in nici un caz nu trebuie sa privim simturile in sensul lor animalic, ci in mod sublim, pentru ca suntem niste fiinte evoluate.

Despre toate acestea si chiar despre mult mai multe lucruri este vorba in emisiunea Simturile noastre – Auzul, mirosul si gustul vietii noastre, pe care va invitam sa o vizionat si, de ce nu, sa o comentati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *