Puterea de vindecare a cuvintelor

O emisiune interesanta in care doamna doctor de medicina holistica Florinela Balan ne va vorbi despre puterea de vindecare a cuvintelor.

Doi cercetatori renumiti in domeniul psihologiei si meloterapiei, intre care Dorin Virtue, au realizat diagramele catorva cuvinte si au observat ca pentru cuvintele pozitive vibratia este foarte inalta, in timp ce cuvintele negative au o vibratie energetica foarte joasa.

In sprijinul acestei afirmatii stau marturie cateva diagrame ale cuvintelor luate in calcul, diagrame care vor convinge si pe cei mai sceptici dintre sceptici.

Cuvintele pozitive sunt adevarati ingeri pazitori deoarece ne umplu de energie benefica si ne ajuta sa ne pastram aura puternica.

„Fagure de miere sunt cuvintele bune si vindecarea sufletului e dulceata lor.”spunea Solomon, unul dintre cei mai intelepeti regi ai lumii.

Cuvintele rele vin din minte, in timp ce cuvintele bune vin din eul superior, adica din constiinta.

Din pacate noi, oamenii, tindem sa evidentiem raul, sa criticam si sa barfim, folosind ganduri si cuvinte rele, care duc la scaderea nivelului de vibratie si la imbolnaviri. De aceea, daca nu gasesti nimic bun de spus despre tine sau despre altii, mai bine taci sau, si mai bine, incearca sa-ti vezi defectele proprii si sa le indrepti.

Va stam alaturi in dorinta dumneavoastra de a va schimba si va invitam sa urmariti emisiunea Efectul cuvintelor asupra sanatatii, pentru a va creste nivelul de vibratie si calitatea vietii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *