Principiile de baza ale vindecarii

In aceasta emisiune doamna doctor homeopat Florinela Balan de la Clinica de Medicina Holistica Aura Vita ne vorbeste despre principiile vindecarii dar si despre diferenta intre medic si vindecator.

Ne sunt prezentate diferentele dintre vindecare si tratare, care sunt extraordinar de mari.
Tratarea unui pacient presupune estomparea sau diminuarea simptomatologiei unei afectiuni, pe cand vindecarea presupune eliminarea cauzei unei afectiuni odata cu simptomatologia acesteia, dupa cum spune si doamna dr. Florinela Balan.

„Medicul vindecator trebuie sa-si propuna mult mai mult decat medicul obisnuit”, ne spune d-na dr. Florinela Balan, in sensul ca acesta trebuie sa ofere si garantia vindecarii, nu doar a ameliorarii simptomelor.

A fi videcat este un drept pe care omul il are. Un drept pe care omul trebuie sa il solicite medicului, societatii si intregului sistem sanitar si care af fi trebuit sa fie garantat prin Constitutie. Sistemul de sanatate ar trebui in primul rand sa incerce sa previna bolala.

Boala, care de cele mai multe ori se manifesta in corpul fizic, ne arata ca gresim undeva, boala este un semnal de alarma pentru noi ca gresim undeva, ca nu suntem corecti cu noi sau cu cei din jurul nostru.
Bolile repetate, indiferent de nivelul la care apar: fizic, sufletesc, mental sau emotional ne arata ca avem probleme ne rezolvate, ne arata ca nu ne cunoastem suficient. Deci ca urmare ar trebui sa incercam sa ne cunoastem, sa vedem greselile pe care le facem si ca urmare sa nu le mai repetam.

Dar cine ne imbolnaveste? Deoarace bolile noastre sunt ca un fel de mesaj, ca un fel de ghicitoare pentru ca noi sa ne cunoastem, bolile sunt cauzate de sufletul nostru.

De exemplu, in cazul unei infectii urinare mesajul sufletului nostru pentru noi este ca lucram foarte mult cu sentimentul teama, fapt ce ar trebui modificat.

„Boala ne invata sa lucram mai bine co corpul nostru, este un fel de ajutor dat din partea sufletului si a contiintei fiintei umane, ca ea sa inteleaga de fapt care sunt reperele, care sunt limitarile pe care le avem, este o modalitate originala ca sa ne cunoastem”

Doamna dr. Florinela Balan ne aminteste si care sunt princippile vindecarii:

– medicul trebuie sa fie in primul rand medic vindecator;
– pacientul sa spuna adevarul si sa-si doreasca vindecarea;
– pacientul sa-si asume vindecarea in mod responsabil;
– medicul vindecator sa dispuna de aparatura moderna;
– medicul vindecator trebuie sa gaseasca adevarata cauza a bolilor si nu sa trateza numai cauza;

Referitor la aparatura folosita de medicul vindacator trebuie sa stim ca aceasta este o aparatura foarte sofisitcata, care vindeca homeo-energetic, printre care si aparatul Rayonex, care vindeca la nivel energetic cauzele afectiunilor.

Va invitam sa urmatiti emisiunea si, bineinteles, asteptam comentariile voastre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *