Nasterea materiei din energie

In aceasta emisiune doamna doctor Florinela Balan abordeaza o tema de larg interes, si anume „Nasterea materiei din energie”.

Abordarea nu este doar din punct de vedere al medicinei holistice, ci si din punct de vedere al stravechii arte Feng Shui, dar si din punct de vedere al experimentelor si descoperirilor mai noi sau mai vechi din domeniul fizicii cuantice, cu exemple concrete si explicații pe larg si pe intelesul tuturor.

Practic, este vorba despre energia vitala, pe care chinezii o denumesc Ki, si pe care ei o considera sursa tuturor lucrurilor, modul in care ea se manifesta in fiecare aspect al vietii noastre, material, spiritual, financiar etc. si felul in care aceasta energie se manifesta si poate fi folosita si condusa in viata noastra in domeniile care ne intereseaza si pe care dorim sa le dezvoltam sau sa le imbunatatim.

Desi asiaticii folosesc aceste notiuni si remedii de mii de ani, sunt putini care stiu despre ele si si mai putini care le investigheaza, printre care si fizicieni de renume mondial, care, vrand sa conteste aceste idei, au ajuns la concluzia ca ele exista si functioneaza peste tot in jur.

Va invitam sa vizionati emisiunea si asteptam si concluziile si parerile dumneavoastra legate de cele discutate in emisiune, atat pe canalul nostru You Tube cat si pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *