Metode holistice de oxigenare naturala

Toata lumea stie ca este bine sa aerisesti camera, sa ai un aer cat mai curat in jur, cat mai bogat in oxigen, ca este bine sa te plimbi in aer liber, sa mergi la munte, dar multi dintre noi nu stiu si de ce este bine sa faci toate aceste lucruri.

Tocmai despre asta ne vorbeste doamna doctor Florinela Balan, medic de medicina holistica, despre importanta oxigenului in viata, in organismul, si pana la urma in sanatatea noastra.

Oxigenul nu este important doar pentru creier, ci si pentru fiecare organ, pentru fiecare celula in parte, lipsa sau insuficienta lui cauzand afectiuni dintre cele mai grave si nu numai, insasi batranetea este una din urmarile insuficientei oxigenari a organismului.

Si nu doar imbatranirea prematura poate fi combatuta prin oxigenare, ci si radicalii liberi, care sunt atat sursa cat si una din urmarile imbatranirii.

Daca vreti sa stiti cum puteti eradica radicalii liberi din corpul dumneavoastra si cum puteti sa tineti batranetea la distanta pentru mult timp, urmariti aceasta emisiune extrem de interesanta si trimiteti-ne parerile dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *