Legea rezonantei – Rayocomp

In emisiunea „Legea rezonantei – Rayocomp” doamna doctor Florinela Balan, medic de medicina holistica la Clinica Aura-Vita, ne prezinta utilizarea medicala a acestei legi a rezonantei, omniprezenta in noi si in jurul nostru.

Majoritatea am auzit de legea rezonantei la fizica sau la orele de muzica, dar de cate ori nu ne-am spus oare, legat de cei dragi, „nu stiu ce se intampla, nu mai suntem pe aceeasi lungime de unda”, semn ca, la nivel inconstient, realizam ca emitem si primim vibratiile energetice ale celor din jur si rezonam cu ele.

Atat creierul uman, cat si inima, au campuri erlectromagnetice puternice, care interfereaza cu ale celor din jur, atragand in preajma noastra persoane cu aceeasi vibratie sau cu vibratii de nivele apropiate.

Tocmai pe aceasta calitate a corpului uman se bazeaza terapia cu ajutorul Rayocomp, deoarece acesta emite vibratii, facans corpul pacientului sa rezoneze cu acestea si sa tinda sa ajunga la acele nivele vibrationale.

Vibratiile Rayocomp, specializate pe fiecare organ, chakra, meridian energetic, dar si pe fiecare celula in parte, invata corpul uman vibratia de normal, de sanatate, si, prin intermediul rezonantei, ajuta corpul sa revina la vibratia corecta, normala, sanatoasa.

Despre cum se intampla asta in detaliu si domeniile de aplicabilitate veti afla mai multe urmarind emisiunea, dar si scriidu-ne pe site-ul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *