La inceput a fost Cuvantul …

In aceasta emisiune doamna doctor Florinela Balan, medic de medicina holistica la Clinica homeopata Aura Vita de vorbeste despre Cuvant si despre vibratia acestuia.

Exista o legatura foarte stransa intre afirmatia „La inceput a fost Cuvantul” si medicina si mai ales medicina holistica, prin faptul ca intainte de toate cuvantul inseamna sunet sau vibratie.

Acest lucru este important pentru ca totul in Univers, de la cel mai mare lucru pana la cel mai mic, este vibratie.

Una dintre aplicatiile sunetului in vindecare este Meloterapia, care a fost descoperita plecand de la ideea ca exista un sunet cosmic, numit „ahata”, de la care avem si denumirea Anahata – centrul Iubirii.

Deci primul cuvant cosmic este Iubirea, care poate fi auzit atunci cand suntem pe vibratia iubirii.

Un alt cuvant cu insemnatate este Aum, derivat din egipteanul Amn care inseamna creator, iar din Aum a aparut cuvantul om. Acesta reprezinta sunetul primordial al cosmosului si prin pronuntarea lui persoana se considera ca se aliniaza si intra in armonie cu fortele cosmice.

Despre toate acestea dar si despre alte lucruri ne vorbeste doamna dr. Florinela Balan in emisiunea „La inceput a fost Cuvantul…”, pe care va invitam sa o vizionat si sa o comentati, atat pe canalul nostru youtube cat si pe site-ul nostru: http://aura-vita.ro/la-inceput-a-fost-cuvantul/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *