Interiorul creeaza exteriorul

In aceasta emisiune doamna doctor Florinela Balan, medic de medicina holistica la Clinica Aura Vita, ne propune, ca de fiecare data, un nou subiect interesant, si anume mintea umana, felul in care ea, prin intermediul gandurilor, ne influenteaza viata.

Mintea umana lucreaza permanent, ca o voce interioara pe care o auzim in timp ce facem ceva, comentand, analizand, manifestandu-se pro sau contra, creand ganduri sau trairi, care nu sunt intotdeauna pozitive si care ar trebui combatute printr-o gandire pozitiva.

Desi toti oamenii au auzit despre gandirea pozitiva, la un moment dat ne este din ce in ce mai greu sa pastram acest mod de gandire fara ajutor din exterior, fara indrumare, fara repere.

De mare ajutor in inlaturarea gandurilor negative si a dezechilibrelor sunt afirmatiile pozitive, care ajuta in gasirea echilibrului emotional si, prin prisma lui, si a echilibrului organelor si sistemelor corpului uman, pentru ca linistea interioara se va generaliza, va crea armonie in toata fiinta umana, inclusiv in strarea de sanatate, pe cand gandurile negative, prin frecventele lor joase, nu fac decat sa genereze dezechilibre, sentimente negative si boala.

Urmariti aceasta emisiune pentru a afla cum va puteti controla mintea si gandurile si cum, cu metode simple si naturale, va puteti imbunatati starea de sanatate, dar si viitorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *