Intaiul Vindecator

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale doamna doctor homeopat Florinela Balan, medic de medicina holistica la Clinica Aura Vita ne vorbeste despre nimeni altul decat Iisus Hristos, Intaiul nostru Vindecator.

Doamna doctor Florinela Balan ne spune ca il priveste pe Iisus Hristor intr-o dubla ipostaza: ca om si ca medic.

  • ca oameni trebuie sa il privim cu plecaciune si smerenie, pentru ca ne mantuieste pacatele;
  • ca medic il priveste ca pe Intaiul Vindecator, pentru ca acesta a fost inainte de toate, un vindecator.

Medicina Holistica promovata de d-na dr. Florinela Balan si de Clinica Aura Vita este in stransa legatura cu pacatul si cu boala. Trebuie sa intelegem ca pacatul duce intotdeauna la boala.

„Vindecarea este un miracol, fenomen tipic popular, care provoaca neincredere si scepticism la anumite sectoare sociale mai cultivate, adica la persoane foarte inteligente, si de aceea vizeaza miracole aceeia care au lipsuri din care nu stiu cu sa iasa”, dupa cum spunea doamna doctor Florinela Balan citand din cartea Iisus – un profil biologic, scrisa de Armand Puic.

Este important de retinut ca noi, ca oameni, trebuie sa respectam 2 coduri etice pe parcursul vietii noastre, daca vrem sa ne fie bine si sa fim in acelasi timp sanatosi:
– primul cod este codul legislativ, asa cum este el impus de societatea in care traim, si prin respectarea caruia ne asiguram libertate si un mod sanatos de lucru in societate;
– cel de-al doilea cod, la fel de important, este codul moral si etic care trebuie sa ne tine la distanta de pacate, pentru ca astfel ne asiguram sanatatea mentala, sufleteasca si spirituala.

Este de la sine inteles care sunt codurile legislative dar trebuie sa amintim aici si cele 7 pacate capitale, care duc la boli foarte grave, acestea facand parte din codul moral pe care, de asemenea, trebuie sa il respectam:

  • mandria,
  • iubirea de arginti (iubirea de bani);
  • desfranarea;
  • pizma si invidia;
  • lacomia, de orice fel ar fi ea;
  • mania;
  • lenea.

Despre toate acestea si despre mult mai mult este vorba in emisiunea Intaiul Vindecator, pe care cu Lumina in Suflet, pentru toate sufletele, va invitam sa o urmariti si, de ce nu, sa o comentati.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *