Inainte de toate, suntem energie

In aceasta emisiune, doamna dr. Florinela Balan, medic homeopat la Clinica de medicina holistica Aura Vita ne vorbeste despre faptul ca inainte de toate suntem energie.

Aceasta emisiune vine sa abordeze un subiect tabu in medicina, faptul ca suntem mai mult decat corp fizic si ca de fapt avem mai multe corpuri, 7 la numar, printre care si corpul energetic sau corpul eteric.

Desi nu putem vedea direct aceste corpuri energetice si nici chakrele care le guverneaza, putem sa le simtim. Un exemplu concludent este o lovitura in plexul solar – care este si sediul celei de-a 3-a chakre, Manipura, chakra prin care primim energergie – putem sa lesinam.

„Chakrele au rolul de interfata intre corpurile energetice si Univers. Cu cat chakrele sunt mai deschise cu atat mai mult, cu atat suntem mai sanatosi”.

Fiecare organ sau sistem functioneaza pe o anumita frecventa, iar in cazul imbolnavirii unui organ acesta are alta frecventa de functionare, complet diferita de frecventa de functionare normala. Cauza poate fi insa la mare „distanta” de locul in care se manifesta boala, de exemplu un dezechilibru al rinichiului poate fi cauzat de teama sau depresie, care la prima vedere nu are nici o legatura cu rinichiul.

In Clinica de medicina holistica Aura Vita exista aparatul Rayocomp 1000 care ajuta tocmai in restabilirea nivelului energetic al organului, facandu-l sa vibreze pe frecventa corecta.

Despre toate acestea si chiar despre mult mai multe este vorba in emisiunea Inainte de toate suntem energie, emisiune pe care va invitam sa o vizionati si sa o comentati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *