Diabetul – o problema majora de sanatate

Diabetul este o problema majora de sanatate publica si se estimeaza ca in anul 2030 peste 300 de milioane de oameni vor suferi de aceasta boala, care din pacate, la ora actuala, nu are vindecare.

Medicina holistica a stabilit drept cauza declansatoare pentru diabet problemele de ordin sufletesc – emotional si ca urmare, diabetul poate fi vindecat.

Diabetul este o insuficienta a pancreasului in productia de insulina care permite la un moment dat cresterea nivelului zaharului in organism, ne spune doamna doctor homeopat Florinela Balan de la Clinica de medicina holistica Aura Vita.

Din punct de vedere al medicinii holistice insa diabetul are o cu totul alta conotatie, fiind o bolala sufleteasca ce are legatura cu iubirea de sine si cu relatia noastra fata de ceilalti, care a trebui sa fie o tot relatie de iubire.

Medicina holistica abordeaza tratarea diabetului in mod diferit fata de medicina conventionala, incercand sa determine cauzele sufletesti si emotionale care pot duce la diabet iar rezultatele sunt mai mult decat incurajatoare, de la scaderea dozei de insulina pana la vindecarea diabetului.

Mai mult, medicamentele folosite sunt naturale si fara efecte adverse, putand fi administrate inclusiv la copii.

In afara medicamenteleor de origine naturista in Clinica Aura Vita sunt folosite aparate de ultima generatie care ajuta pacientul in procesul de vindecare, cum este de exemplu aparatul Rayocomp care se ocupa cu vindecarea unui numar foarte mare de afectiuni prin reglarea meridianelor energetice.

Despre toate acestea dar si despre alte informatii este vorba in emisiunea Diabetul – o problema majora de sanatate, pe care va invitam sa o vizionati si, bineinteles, sa o comentati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *