Despre noi

Centrul Medical Aura Vita s-a nascut din recunostinta, convingere si credinta. Creat in memoria unui medic, Dr. AURELIA BALAN, vine cu dorinta de a aduce contributie pentru sanatatea oamenilor. Se adreseaza in aceeasi masura pacientilor sanatosi si suferinzi, dar mai ales corpului medical, in preocuparea de a se erija ca un liant, punte de legatura intre medicina alopata si medicina naturista, energetica. De ce medicina energetica? Prin ce se deosebeste ea de medicina alopata? Ce beneficii suplimentare ofera atunci cand medicina conventionala nu are efect?

Medicina energetica este arta si stiinta prin care sunt cultivate sanatatea fizica, psihologica si spirituala. Imbina cunoasterea rationala si intelegerea intuitiva a energiilor corpului si a mediului inconjurator. Revenirea in actualitate a medicinei energetice reprezinta unul dintre cele mai importante progrese culturale, fiind legata de grija pentru sanatate, armonizarea cu fortele naturii si folosirea de practici naturale, benefice si cunoscute de trup, minte si suflet.

Aceste schimbari radicale in medicina sunt deja peste tot in jurul nostru. Societatea romaneasca  manifesta interes fata de acest domeniu, pacientii sunt deja receptivi la miscarea holistica si medicina energetica, alegand sa foloseasca metode alternative de vindecare a bolilor. Rezultate medicale internationale dovedesc fara echivoc faptul ca sistemul ce integreaza trupul, mintea si spiritul reprezinta un portret exact al fiintei umane.

 

Convocare AGA Aura Vita, 01.03.2021