Cum se vindeca bolile cronice

In aceasta emisiune, desfasurata tot in Clinica de Medicina Holistica Aura Vita, d-na dr. homeopat Florinela Balan continua emisiunea anterioara – „Bolile cronice – urgente medicale” spunandu-ne cum putem vindeca bolile cronice.

Sub auspiciul unui mesaj „mai dur” din partea lui Dumnezeu, boala cronica, insotita de cele mai multe ori de dureri insuportabile, poate fi vindecata in Clinica Aura Vita, si tocmai acest lucru ne transmite doamna doctor Florinela Balan.

Doamna doctor ne arata ca, cu multa aplecare catre pacient, cu o buna colaborare intre doctor si pacient, folosind numai remedii naturiste, bolile cronice pot fi depasite, aratandu-ne si pasii de urmat:

  • o gandire neconventionala din partea medicului, in abordarea bolii, necesara pentru a gasi solutia corecta de tratament
  • o investigatie de calitate, efectuata inclusiv pe corpurile subtile care ne compun, investigatie efectuata cu ajutorul Electrosomatografului in Clinica Aura Vita
  • analiza rezultatelor investigatiei, analiza care are dublu scop: acela de a determina tratamentul ulterior dar si de a ajuta pacientul sa constientizeze greselile care au condus catre aceasta boala
  • tratamentul propriu-zis, care poate consta in picaturi homeopate, tratamente naturiste, sedinte cu ajutorul aparatului Rayocom Polar, sau toate acestea la un loc.

O emisiune interesanta, pe care va invitam sa o urmariti si sa o comentati, despre cum vindecam bolile cronice, cum sa identificam primele semna ale unei boli cronice cu mult timp inainte ca aceasta sa se manifeste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *