Cum sa fim noi insine

In aceasta emisiune d-na doctor homeopat Florinela Balan, medic de medicina holistica la Clinica Aura Vita abordeaza o tema foarte interesanta si, in acelasi timp importanta: Cum sa fim noi insine?

De ce este interesanta aceasta tema? Pentru ca ne invata drumul spre propria noastra fericire.

De ce este importanta? Pentru ca si prin intermediul acestei emisiuni mai facem un pas spre sanatate.

Revenind mai pe larg asupra acestei teme, de ce este important sa fim noi insine si consecinta acestei intrebari, de ce este important sa ne cunoastem? Pentru ca in momentul in care nu suntem noi insine suferim la nivelul sufletului, ori este bine stiut ca durerile sufletesti duc inevitabil la afectiuni in corpul fizic.

Ori, in momentul in care ne cunoastem are loc un mare pas inainte, acela de a inceta o lupta pierduta inca de la inceput, o lupta intre sufletul nostru, care stiu cel mai bine ce avem nevoie, si mintea care nu accepta experientele pe care le primim.

Se mai petrec cateva lucruri interesante in momentul in care suntem noi insine (si implicit ne cunoastem): in primul rand ne realizam misiunea mai usor. Dar primim cu multa usurinta fericire, pentru ca suntem in stare sa ne creem propria fericire atunci cand suntem noi insine.

O emisiune foarte interesanta, pe care chiar meritia sa o vizionati si, de ce nu, sa o comentati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *