Cele 4 niveluri ale vindecarii – Corpul fizic sau sufletul nostru vizibil

In aceasta emisiune – „Corpul fizic sau sufletul nostru vizibi”, doamna dr homeopat Florinela Balan, medic de medicina holistica la Clinica Aura Vita, ne vorbeste despre corpul nostru.

„Corpul este sufletul vizibil si sufletul este corpul invizibil” ne spune doamna doctor citandu-l pe Osho, corpul nostru fizic fiind cel mai mare mister din cate exista si in acelasi timp cel mai mare miracol, fiind cel care ne ajuta in toate actiunile noastre.

Iubindu-ne si respectandu-ne propriul corp devenim capabili sa-i iubim si pe ceilalti care ni se prezinta tot sub forma de corpuri, in care exista mai multe corpuri, printre care si sufletul.

„Partea aflata in suferinta este vizibila pentru ca este cea mai slaba parte, tratezi partea care este in suferinta si pari ca aia success, dar boala apare in alta parte dupa ceea pentru ca boala provine din alta cauza”. Aici este greseala medicinii clasice, care abordeaza vindecarea corpului fizic si nu reuseste tocmai pentru ca acesta este doar o parte dintr-un intreg, care este in suferinta pe mai multe planuri atunci cand se imbolnaveste.

O emisiune extrem de interesanta, poate chiar mai interesanta decat multe altele dinainte, pe care va invitam sa o vizionati si, de ce nu, sa o comentati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *