Coerenta colectiva

In emisiunea „Coerenta colectiva” doamna doctor Florinela Balan, medic de medicina holistica la Clinica Aura Vita il are ca „invitat” special pe renumitul om de stiinta si autor a numeroase carti, Gregg Braden, care ne vorbeste despre campul energetic al inimii si influenta lui asupra vietii noastre si a celor din jur.

Prin dovezi si argumente stiintifice ne este adusa la cunostinta puterea acestui camp energetic, dimensiunile lui si reactiile pe care le produce la nivelul creierului, dar si la nivelul ADN-ului uman.

In momentul in care omul ajunge sa-si dezvolte si sa-si asculte intuitia, vocea interioara a inimii, sa gandeasca din inima, creierul se supune acestor sentimente si, daca ele sunt bune, benefice, corpul primeste de la creier impulsuri auto-vindecatoare, lucru demonstrat stiintific pe parcursul emisiunii.

Aceasta legatura intre inima si creier, in momentele de sentimente pozitive, se numeste coerenta colectiva si a fost studiata de catre o renumita universitate din California.

Va invitam sa urmariti emisiunea, pentru a invata sa va apreciati, sa va iubiti si sa va auto-vindecati, pentru o viata lunga, plina de prosperitate si de impliniri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *