Cele 4 niveluri ale vindecarii – nivelul mental

In aceasta emisiune, doamna dr. homeopat Florinela Balan, medic de medicina holistica la Clinica Aura Vita, ne vorbeste despre un alt nivel al vindecarii – nivelul mental – o continuare a emisiunii Cele 4 niveluri ale vindecarii – nivelul spiritual.

Desi de cele mai multe ori acest nivel este discutat ca fiind impreuna cu nivelul emotional, in aceasta emisiune doamna dr. Florinela Balan ne spune sa il privim de sine-statator, asa cum este el in realitate.

Nivelul mental este un nivel important in cucerirea vindecarii, pentru ca nu degeaba se spune „O minte sanatoasa intr-un corp sanatos”.

Mintea este cea care ne stabileste nivelul de valori rationale, mintea este cea care accepta sau nu accepta justetea unei afirmatii.

Dar tot mintea este cea care de cele mai multe ori ne indreapta spre un drum gresit in care emotiile si sufletul nostru capata o importanta din ce in ce mai mica. Mintea este cea care nu ne lasa sa vedem problemele pe care le avem si ne face sa ne mintim singuri ca totul este in regula.

Tot mintea este cea care „ne pune ochelari” intre suflet si cei din jurul nostru, intre Constiinta si Divinitate.

O zicala de origine asiatica spune ca atunci cand mintea este linistita si calma si corpul este sanatos si armonios iar starea de fericire absoluta este deplina.

O emisiune interesanta in care descoperim cum mintea ne joaca feste dar si cum sa trecemem de problemele pe care aceata le genereaza in obtinerea sanatatii si fericirii, pe care va invitam sa o vizionati si, de ce nu, sa o comentati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *