Cei sapte ani de acasa

In aceasta emisiune doamna dr homeopat Florinela Balan, medic de medicina holistica la Clinica Aura Vita abordeaza o tema foarte interesanta: cei sapte ani de acasa si impactul lor asupra sanatatii.

Cu totii stim ca cei sapte ani de acasa sunt importanti si aceasta tema tinde sa devina un lait-motiv din ce in ce mai utilizat, dar putini dintre noi stim ce impact au acestia asupra noastra din punct de vedere al sanatatii, pentru ca in aceasta perioada de 7 ani se construieste personalitatea noastra si tot in aceasta perioada se construieste respectul de sine.

Iar de cele mai multe ori ne intrebam de ce nu semanam cu parintii nostrii ori ei se intreaba de ce noi nu semanam cu ei, dar uitam ca paote am fost crescuti de bunici si practic noi am mostenit sistemul acestora de valori.

Mai mult, exista o suma de „programe” care intra subconstientul nostru pana la varsta de 7 ani, „programe” auto-validate prin prisma vartei noastre si care nu sunt intotdeauna constructive sau benefice.

Tot in aceasta perioada invatam iubirea de sine si iubirea, altruismul fata de ceilati. Invatam care este raportul intre noi si mediul inconjurator, ori toate acestea vor avea, mai devreme sau mai tarziu, un impact asupra sanatatii noastre, in bine sau rau, in functie de cum percepem mediul.

O emisiune interesanta in care vom invata cum sa descoperim cauzele unor afectiuni din prezent in trecutul nostru indepartat, in cei sapte ani de acasa, ori cum sa evitam inducerea de tipare gresite la copii nostrii, ferindu-i astfel de boli.

Bineinteles, asteptam comentariile voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *