Calauza launtrica

In aceasta emisiune doamna doctor Florinela Balan, medic de medicina holistica, ne vorbeste despre calauza launtrica si efectele pe care le produce ascultarea sau ignorarea ei.
Un prim efect al ignorarii ei este inmultirea cazurilor de depresie, mai ales in Romania, lucru recunoscut si afirmat si de catre autoritati.
Si mai ingrijoraror este faptul ca numarul acestor cazuri a crescut simtitor de mult la toate categoriile de varsta: copii mici, adolescenti, tineri, ca sa nu mai vorbim de adulti si batrani.
Asta face ca homeopatia si medicina naturista in general sa cunoasca o mare dezvoltare, pentru ca trateaza cazurile de depresie cu succes, in mod natural.
Pe langa conditiile socio-economice, un factor care duce la toate aceste dereglari este faptul ca nu mai stim sa ne ascultam calauza launtrica, pe care toti oamenii o au, inca din cele mai vechi timpuri, si care ii ajuta foarte mult pe copii, dar si pe animale, in anumite situatii.
Calauza launtrica este un amestec de instinct si intuitie, care se activeaza in momentul in care ne oprim mintea din a mai gandi, care ne ajuta, ne ghideaza, si care ne poate da solutii in momentul in care mintea nu mai poarte functiona, nu mai poate gasi solutii, pentru ca mintea se poate bloca de frica, de furie, sau de la alte trairi negative.
Pe langa calauza launtrica, orice fiinta umana mai are si o calauza astrala, pe care majoritatea o numim ingerul pazitor.
Din pacate, pe masura ce am evoluat din punct de vedere tehnic, tehnologic si al descoperirilor, ne-am indepartat de aceste calauze.
Sunt oameni care stiu despre ele si le folosesc la nivel inalt, ca acei clarvazatori care spun totul cu o exactitate si o precizie socante, dar ar fi minunat ca din ce in ce mai multi dintre noi sa folosim aceste calauze.
Pentru a afla cat de importante sunt aceste calauze in viata noastra, dar si in viata tuturor organismelor vii, de la plante pana la animale, pentru ca toate o au, va invitam sa urmariti emisiunea si sa ne scrieti opiniile si intrebarile dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *