Acasa la medicul de medicina holistica

In aceasta emisiune, domna doctor homeopat Florinela Balan, medica de medicina holistica la Clinica Aura Vita ne invita chiar la dansa „acasa”, in Clinica Aura Vita, unde ne prezinta dotarile moderne ale acesteia.

Ne sunt prezentate pe rand, electrosomatograful, care are un rol important in stabilirea diagnosticului, prin stabilirea dezechilibrelor care exista la nivel energetic in corpul nostru, dar si a dezechilibrelor psihice si emotionale.

Dupa investigarea facuta cu electrosomatograful urmeaza analiza si interpretarea rezultatelor acetuia si stabilirea diagnosticului.

Si, bineinteles, dupa stabilirea diagnosticului urmeaza tratamentul cu aparatul Rayocomp 2000, aparat ultra modern, capabil de a restabili echilibrul fizic, psihic si energetic, si care este dotat cu scheme de tratament pentru toate afectiunile.

Va invitam sa urmariti cum se desfasoara consultatia si tratamentul in Clinica de medicina holistica Aura Vita in clipurile de mai jos.

14 thoughts in “Acasa la medicul de medicina holistica

 1. In urma unei examinari de coronografie medicul interventinist mi-a spus ca trebuie sa-mi instaleze stenturi pe arterele inimii unde s-a descoperit ca doua artere sint obturate 70% si una este complet obturata.
  Va rog sa-mi spuneti daca prin metodele ce se fac la Dv. as putea renunta la stenturi.
  Care sint efectele Acupuncturii lichide si in ce consta.
  astept cu interes un raspuns competent. Eventual ce posibilitati de tratament si perioadele disponibile aveti. Eu locuiesc in Bucuresti si, probabil, imi trebuie o programare.
  Multumesc !

 2. Buna seara,

  As dori ca mama sa urmeze un tratament homeopat, dar din pacate am observat ca aveti clinica in Pitesti, iar noi suntem in Bucuresti. Puteti sa-mi spuneti va rog daca colaborati cu vreo clinica din Bucuresti?
  Mama mea are 58 ani, are cancer si mai nou atacuri de panica. Daca pentru cancer face terapie, pentru atacurile de panica deocamdata nu am gasit nimic.
  Ma puteti ajuta?

 3. Buna ziua!
  va rog sa ma ajutati;sotul meu a decedat acum o luna,mama sa acum 10 luni,iar eu am facut un Avc ischemic in urma caruia am ramas depresiva ,cu frici,teama de moarte,insomnii.
  Mi s-a recomandat tratament cu fevarin,lexotan si immovane.
  Mentionez ca sunt din Bucuresti si am 48 de ani neimpliniti.
  Va multumesc anticipat….
  Cu respect Cornelia Stanciulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *