Vindecarea prin medicina energetica

In aceasta emisiune doamna doctor Florinela Balan, medic de medicina holistica la Centrul Medical Aura Vita ne explica avantajele ce decurg din utilizarea metodelor naturale de tratament, versus tratamentele clasice, alopate.

Cand spunem medicina energetica spunem de fapt medicina holistica, pentru ca aceasta medicina se adreseaza corpului uman studiindu-i nivelul energetic din meridianele energetice, dar si din organe si glande, si tratandu-l multi-dimensional, atat din punct de vedere fizic, cat si mental, emotional si sufletesc.

Practic, medicina holistica vindeca individul reglandu-i energia proprie, naturala, si readucand echilibrul energetic in toate cele 4 dimensiuni ale fiintei umane (fizic, mental, emotional si sufletesc), cu ajutorul metodelor naturale si neagresive de tratament: meloterapie, cromoterapie, aromaterapie, homeopatie, acupunctura lichida si alte metode specifice.

Medicina alopata nu vindeca tocmai pentru ca foloseste remedii de sinteza, obtinute in laborator in mod fortat, in incercarea de a imita natura, dar cu legaturi chimice nenaturale, care creaza si mai mult dezechilibru in corp, ducand la aparitia unor boli din ce in ce mai grave, pana la cronice sau letale.

Daca masori energia unui produs de sinteza vei observa ca ea este 0, adica acel produs este „mort”, nu are viata, pe cand cele din plante au o energie extraordinara, tocmai pentru ca plantele sunt vii, sunt de la acelasi Creator ca si noi, stim sa le folosim si sa le descompunem la nivel fizic, si lasa in urma doar reziduuri firesti, nu substante toxice, cum fac cele de sinteza.

Medicina holistica foloseste in diagnosticare unul dintre cele mai moderne aparate medicale de investigare a fiintei umane, electrosomatograful, care culege informatii din corpurile energetice ale fiintei umane.

Boala se manifesta intai in corpurile energetice, ca un dezechilibru situat la un anumit nivel si pe un anumit meridian energetic, apoi coboara in corpul fizic si devine vizibila pentru pacient si pentru medicina alopata.

Pentru ca medicina homeopata culege informatiile din corpurile energetice ale fiintei umane, ea poate descoperi boala in forma incipienta, neagravata, si o poate vindeca mult mai repede, cu ajutorul remediilor naturale, deci are marea capacitate de a preveni boli grave precum accidentele vasculare cerebrale, infarctul, depresia sau tumorile (cancerele).

Despre toate aceste lucruri, despre tehnici moderne de investigare dar si despre tratamente naturale si vindecari totale, definitive, ale unor afectiuni grave, este vorba in aceasta emisiune pe care va invitam sa o vizionati si, bineinteles, sa o comentati.

Un gand in “Vindecarea prin medicina energetica

  1. Stimata doamna si eu impartasesc teoria dumneavoastra caboala se instaleaza intai in corpul energetic si apoi in cel fizic asta pentru stiutorii de yoga,dar unele nelamuriri la dv;1 ) purtati ochelari de ce nu ii puteti lasa? nu ati gasit antidotul?.2) aveti probleme cu coloana chiar daca nu recunoaste-ti .3)aveti probleme cu tiroida si foarte grave nici aici nu ati gasit antidotul?.Eu nu am nici 3D nici 4 D am un singur D,e Dumnezeu si va intreb nu va este fica de el? daca de lege nu.Sunteti o mica smecheruta care profita de nenorocirea oamenilor,eu vin la dv .imi puteti da niste documente in stadiul in care vin si pe parcurs cum evoluez ca sa stiu ce platesc?Dv. ati auzit de apa structurata saracita in deuteriu? sau apa energizata pe care a folosit-o renumitul gen.Ion Nedelcu? face aceiasi treaba stimata doamna,cara toxinele din corp,apa este cea care cara toxinele.Asadar o detoxifiere corecta de 21 de zile face multe,asta o pot face cu probe si analize nu pe vorbe televizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *