Vibratiile omului sanatos

In aceasta emisiune, doamna dr. Florinela Balan ne vorbeste despre despre vibratiile omului sanatos.

Trebuie sa stim ca exista un alt corp, in imediata vecinatate a corpului fizic, numit corpul eteric, care este primul care ne semnalizeaza atat starea de sanatate cat si starea de boala, si existenta acestuia a fost demonstrata in mod stiintific.

De exemplu, in cazul oamenilor cu membre amputate, acestia resimt inca durere la nivelul membrelor amputate, desi fizic acea parte a corpului nu mai exista, pentru ca la nivel energetic, in corpul eteric, membrul inca exista.

De asemenea Doamna Doctor Florinela Balan ne vorbeste despre un nou aparat disponibil in Clinica Aura Vita, numit Rayocomp 1000, aparat care se ocupa exclusiv cu vindecarea energetica, prin reglarea energiei de la nivelul chakrelor, meridianelor energetice dar si a organelor aflate in dezechilibru energetic.

Acest aparat este de ultima generatie, existand doar cateva zeci in lume, din care in Romania doar cinci astfel de aparate.

Tratamentul cu acest aparat este neinvaziv, nedureros, dureaza o ora, timp in care deja se desfasoara actiunea de vindecare a pacientului, pentru ca aparatul cauta dezechilibrele si le rezolva aproape singur, reusind, prin tratamente periodice, sa aduca zambetul pe buzele unui pacient care cu o luna in urma era in depresie severa si bolnav la pat.

Urmariti aceasta emisiune pentru a afla daca sunteti o persoana sanatoasa, ce trebuie sa faceti ca sa ramaneti sanatosi sau ca sa va vindecati si scrieti-ne parerile sau intrebarile dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *