Tulburarile emotionale

Tulburarile emotionale sunt extrem de frecvente, inca de la varste fragede, dar, din varii motive, pacientii hotarasc sa ascunda acest lucru, crezand ca sunt suficient de puternici sa depaseasca momentul fara ajutor specializat, sau, si mai grav, crezand ca daca ignora o problema emotionala, aceasta va disparea de la sine.

Din pacate lucrurile nu se intampla asa. Problemele, ramase latente, ascunse in subconstient sau inconstient, se agraveaza in timp, putand genera afectiuni grave, de tipul dereglarilor tiroidiene, diabetului zaharat sau depresiei.

In momentul in care devin vizibile, problemele emotionale ajung sa fie tratate de catre medicul psiholog sau psihiatru, dar ele sunt deja ajunse in stadiul de afectiuni grave sau cronice. Tratamentul alopat nu vindeca problemele, doar le ascunde, dand senzatia de ameliorare. In plus este tratament de lunga durata, uneori chiar pentru toata viata si, datorita faptului ca medicamentele sunt sintetice, genereaza alte afectiuni in corp.

Medicina holistica abordeaza problemele emotionale in mod diferit, incercand sa afle cauzele lor subtile si sa rezolve aceste cauze, pentru a vindeca boala definitiv.

In plus in medicina holistica se regleaza centrii energetici si meridianele care regleaza activitatea organelor si glandelor, ceea ce face ca organismul sa se insanatoseasca rapid si total, folosind remedii 100% naturale, tratamente homeopate, aromaterapie, meloterapie, terapie Kangen, remedii florale Bach si acupunctura lichida, toate foarte bine tolerate de organism, asimilate 100%, fara efecte adverse si fara contraindicatii.

Despre tulburarile emotionale, cum pot fi depistate din vreme, cum pot fi vindecate natural, fara urmari neplacute si despre complicatiile la care duce ignorarea lor aflati si din emisiunile de mai jos.