Medicina holistica (Holos = intreg)

Medicina holistica a aparut ca o noua paradigma de vindecare, pornind de la rezultatul dezastruos al tratamentelor medicinei alopate clasice ( de 65% procent de vindecare).

Medicina holistica este o abordare medicala privind legile naturale profunde intre corp, minte si spirit:

  • Legatura nevazuta intre corpul fizic si fortele subtile ale spiritului este cheia de intelegere a relatiei interioare dintre materie si energie.
  • Domeniul stiintei care aduce omenirea la acest nou nivel de intelegere este medicina energetica, holistica sau vibrationala, cum i se mai spune.
  • Tratamentul energiei fiintei umane (forta vitala) se bazeaza pe ideea ca aranjamentul molecular al corpului fizic reprezinta o retea complexa de campuri energetice interconectate.

Sanatatea si boala incep la nivelul acestor straturi energetice.

Aceste sisteme unice de energie sunt puternic afectate nu numai de factorii de hrana si mediu, ci si de emotiile noastre si de echilibrul nostru spiritual.

Admitand ca materia reprezinta, in ultima instanta, energie, ajungem la intelegerea ca fiintele umane pot fi considerate sisteme dinamice de energie.

Prin renumita ecuatie E=mc2 a lui Albert Einstein a dovedit ca energia si materia constituie expresia duala a aceleiasi substante universale.

In concluzie, medicina (energetica) holistica (vibrationala) este reprezentarea medicala a conceptului Einsteinian ce demonstreaza ca materia este o forma de energie si ca toate fiintele umane constituie o succesiune de campuri energetice complexe aflate in echilibru dinamic (fizic, eteric, astral, mental si spiritual-cauzal).
Scopul intregului „aranjament” structural este de a oferi un „vehicul” de exprimare pentru suflet, care trebuie sa evolueze pe Pamant prin prisma experientelor traite aici.

Scopul medicinei holistice este sa descopere cauza bolii si sa o vindece, fiind prima medicina care abordeaza medical complet fiinta umana, in 4D, in multidimensionalitatea ei.

Boala ne avertizeaza ca s-a intamplat ceva, dar cauza si, deci, si vindecarea, vine din interior.
Medicul de medicina holistica este pregatit sa exploreze 4D-ul fiintei umane si sa gaseasca cheia vindecarii.