Acupunctura lichida

Acupunctura lichida este o metoda relativ noua de tratament, care are ca punct de pornire principiile din acupunctura clasica.

La nivelul corpului uman sunt mai multi centri energetici, strabatuti de numeroase meridiane energetice, care guverneaza corpul fizic in ansamblul sau, dar si in partile lui componente: glande si organe. Aceste meridiane energetice sunt stimulate in acupunctura clasica prin plasarea acelor in anumite puncte bine definite. Procedura este foarte eficienta, dar presupune deplasari la cabinete specializate, pentru plasarea acelor pe corp, si costuri ridicate in efectuarea tratamentului complet.

Acupunctura lichida este sub forma unor elixire din plante, foarte concentrate, care se administreaza sub forma de picaturi intr-un pahar de apa, in anumit numar si la anumite ore, stabilite de catre medicul de medicina holistica pentru fiecare pacient in parte.

In acupunctura lichida fiecare pacient are propriul tratament, pentru ca din punct de vedere al medicinei holistice fiecare individ este diferit, nu exista doi indivizi la fel. Un alt avantaj, dincolo de tratamentul special conceput si perfect adaptat nevoilor pacientului, este faptul ca se administreaza extrem de usor, fara deplasare la cabinet, fara pierdere de timp, poate fi urmat si in timpul excursiilor in alte zone, pentru ca flacoanele cu elixir sunt de dimensiuni reduse, usor de transportat in bagajul de mana, pentru a putea avea acces la ele la ora la care este nevoie.

Demn de luat in seama este si costul tratamentului cu acupunctura lichida, care este de aproximativ 30 RON/luna, adica mult mai ieftin decat orioce sedinta de acupunctura clasica, dar cu aceleasi efecte benefice si rapide.

Pentru a afla mai multe informatii interesante si specializate despre acest tip de tratament va invitam sa urmariti si emisiunile urmatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *