Medicina vibrationala

In aceasta emisiune doamna doctor Florinela Balan ne prezinta o noua metoda revolutionara de vindecare, si anume medicina vibrationala.
Cuvantul vibratie este cuvant cheie in medicina, pentru ca fiecare organ in parte are o anumita frecventa, deci vibratie, pentru ca noi suntem reprezentarea in plan fizic a unei anumite frecvente.

Corpul fizic are cea mai joasa frecventa, dupa care celelalte corpuri ale fiintei umane, eteric, mental, emotional si astral au vibratii mai inalte, vibratii care urca cu cate o octava de la un corp la altul.

Fiecare cuvant are o anumita vibratie, pozitiva sau negativa, de aceea cuvantul te poate vindeca sau te poate imbolnavi, la fel cum si muzica te poate vindeca sau te poate imbolnavi, in functie de vibratia ei, de aceea se si foloseste meloterapia.

In medicina holistica exista aparate care masoara vibratia si care stiu care este vibratia normala a fiecarui organ in parte. Aceste aparate vindeca folosind vibratiile, pentru a transforma vibratiile patogene in vibratii sanatoase.

Unul din aceste aparate este Rayocomp 1000, exista deja in Clinica Aura Vita si regleaza chakrele din punct de vedere energetic, dar si organele, muschii, sistemul nervos etc., aducandu-le la vibratia normala si deci la starea de sanatate.
Practic aparatul arata organismului care este nivelul normal, pentru ca organismul este de prea mult timp in dezechilibru (boala) si nu mai stie nivelul normal.
Aceasta medicina vibrationala se bazeaza pe principiul rezonantei. Practic nu aparatul vindeca, ci corpul rezoneaza cu aparatul si incepe autovindecarea.

In aceasta emisiune puteti urmari o demostratie extrem de interesanta a folosirii aparatului Rayocomp 1000 si a felului in care acesta vindeca prin intermediul vibratiilor, adica prin frecvente si rezonanta.

Foarte multe aparate de uz medical se bazeaza pe principiul rezonantei, care este un principiu al fizicii, dar se bazeaza si pe descoperirile din fizica cuantica.

Medicina vibrationala a aparut pentru prima data in 1930, dar pentru ca vindeca aproape toate bolile, inventatorul ei a fost discreditat de catre cei din industria medicala si farmaceutica, pentru ca vindeca in mod natural si neinvaziv, fara preparate de sinteza, lucru care afecta veniturile marilor companii.

Acest aparat ar trebui sa existe la camera de garda si la cea de primiri urgente a fiecarui spital, pentru ca poate rezolva o colica renala extrem de rapid, fara injectii, doar dilatand uretra (prin vibratii) suficient de mult cat sa treaca acel calcul renal, fara sa mai provoace acele dureri insuportabile.

Aparatul vindeca si alte afectiuni grave, precum depresia, boli de piele precum vitiligo si multe altele, inclusiv eliminarea in mod natural si neinvaziv a streptococilor si virusilor.

In principiu, partea de sanatate a organelor are aceeasi frecventa pentru toti, nu difera de la un individ la altul. La ora actuala exista si un atlas cu vibratiile normale ale unui organism sanatos. Si meridianele au aceeasi frecventa la toti oamenii, atunci cand sunt echilibrate.

Frecventa personala, care difera de la individ la individ, se refera la alte lucruri si are multiple cauze, dar starea de sanatate si cea de echilibru energetic au aceeasi frecventa la toti oamenii.

Despre toate aceste lucruri dar si despre multe alte noutati medicale puteti afla detalii urmarind emisiunea sau contactandu-ne prin intermediul site-ului nostru, unde va asteptam parerile, opiniile si intrebarile.

7 thoughts in “Medicina vibrationala

  1. Buna ziua, ati putea, va rog frumos, sa imi spuneti daca prin metodele utilizate de dumneavoastra se pot vindeca si fibroamele uterine? Va multumesc frumos!

  2. Va rog sa-mi spuneti daca prin vibratiile corecte se poate vindeca cancer stadiul IV cu metastaze nebiopsiate la ficat, plamini si oase. Va multumesc

    • Suferinta este calea cea stramta si greu de inletes. Spun greu de inletes pentru ca mintea noastra rationala refuza sa accepte… doar sufletul poate imbratisa prin credinta, ne putem arunca printr-o credinta oarba in ceea ce a spus El, doar prin inima nu prin minte. Mintea nu poate cuprinde doar inima Il poate urma „orbeste” pe El fara sa ceara argumente, justificari, explicatii… Daca inima face asta, candva mintea va fi curatata de buruienile intelepciunii acestei lumi si va intelege ratiunea suferintei.Asta este piatra de incercare, de start care deschide portile catre scara spiralata a Adevarului ortodoxiei…. si aici se impiedica cei mai multi nereusind sa-si convinga propria ratiune sa creada. Acesta este primul pas, sa crezi! Sa crezi ca esti prea mic ca sa intelegi niste ratiuni superioare acestei minti umane, oricat ar fi ea de geniala si oricate puncte ar avea pe scara IQ-ului…. Cine intelege ca nici cea mai geniala minte nu poate trece la Adevar fara ajutorul Lui, isi va deschide inima sa primeasca semintele Vietii care vor trebui udate din plin cu apa vie a rabdarii si din care vor rasari lastarii altei intelepciuni.Parintele Dumitru Staniloaie descrie pe larg aceste trepte catre Adevar intr-un capitol special despre curatarea de patimi din cartea „Ascetica si mistica ortodoxa”. Oana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *