Medicina si fizica cuantica – Electrosomatograful

In aceasta emisiune doamna doctor de medicina holistica Florinela Balan ne va vorbi despre Electrosomatograf, aparatul de baza in diagnosticare si tratament folosit de medicul de medicina holistica.

Electrosomatograful este un aparat medical, cu care nu poti lucra decat daca esti medic!

Acest aparat modern culege informatii despre pacient in 4D, adica iti da informatii despre: partea fizica (cu analize ale toxinelor la nivel celular, starea de sanatate a organelor si glandelor etc.), sistemul nervos, schema emotionala si schema energetica a persoanei investigate.

Consultatia dureaza cel putin o ora, dar poate ajunge si pana la doua ore si jumatate, in functie de pacient, pentru ca fiecare om este diferit de celalalt iar consultatia este la nivelul fiecarui individ in detaliu, nu la modul general.

In timpul consultatiei pacientul nu este nevoit sa-si prezinte trecutul medical, nici istoricul medical (trecutul medical al parintilor si celorlaltor rude).
Dupa citirea rezultatelor furnizate de electrosomatograf se sta de vorba cu pacientul si i se explica ce anume a aparut ca dezechilibru (adica nefiresc pentru starea de normalitate a corpului) in rezultatele furnizate de electrosomatograf.

Electrosomatograful poate fi folosit si de persoanele care au implanturi metalice in anumite zone ale corpului, acestea nefiind afectate de activitatea aparatului, iar aparatului i se aplica un anumit factor de corectie, in functie de pozitia si marimea implanturilor respective.
Singura exceptie o face implantul de pacemaker (adica stimulator cardiac), pentru ca exista un risc de stop-cardiac.

Investigatia la electrosomatograf nu implica nici un risc, nici pentru femeile gravide, nici pentru cele care alapteaza, nici pentru copii, deoarece electrosomatograful nu emite radiatii de natura sa afecteze corpul.

Copiii pot fi consultati cu electrosomatograful dupa ce implinesc varsta de 2 ani. Pentru cei mai mici de 2 ani, va fi evaluata la electrosomatograf starea mamei.

Electrosomatograful are legatura cu fizica cuantica pentru ca el a fost conceput sa culeaga informatii din campul energetic al persoanei.
In acelasi timp, prin analizarea nivelului hormonilor secretati de creier sau de anumite glande electrosomatograful poate pune un diagnostic extrem de exact al depresiei si al gradului acesteia.

Despre bolile care pot fi diagnosticate cu electrosomatograful si despre cauzele aparitiei dar si vindecarea lor se vorbeste in aceasta emisiune pe care va rugam sa o vizionati si sa ne trasmiteti parerile si intrebarile dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *