Medicina holistica – medicina integrativa

Urmariti o scurta prezentare a ceea ce este medicina holistica, a modului cum priveste fiinta umana, atat din punct de vedere fizic, cat si mental, emotional si mai ales sufletesc, dar si cauzele subtile care duc la imbolnaviri, uneori dintre cele mai grave.

Medicina holistica este o medicina integrativa pentru ca priveste fiinta umana in complexitatea sa, ocupandu-se, pe langa partea fizica a omului, si de vindecarea problemelor emotionale, mentale si sufletesti pe care orice fiinta umana le are la un moment dat.

Medicina holistica foloseste tratamente si remedii precum: meloterapie – terapia prin muzica, cromoterapie – terapia prin culoare, acupunctura lichida – picaturi de elixire din plante, homeopatie – remedii 100% naturale, reusind sa vindece afectiuni pe care medicina alopata doar le amelioreaza sau le stagneaza evolutia.

Metodele de tratament folosite in medicina holistica sunt neinvazive, nedureroase, administrarea se face foarte usor si comod iar faptul ca remediile sunt 100% naturale creste procentul de vindecare, pentru ca ele sunt asimilate in intregime de corp si nu au efecte adverse, ca in cazul medicamentelor de sinteza.

In medicina holistica nu exista termenul „boala”, ci dezechilibru energetic. Si cum orice dezechilibru se poate reechilibra, este foarte normal si firesc sa se obtina procente foarte mari de vindecare.

Urmariti aceasta emisiune pentru a afla cum puteti trai mai mult, mai frumos, pentru a va bucura de viata, de cei din jur si de voi insiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *