Impotenta: Cauza si efecte

In aceasta emisiune doamna doctor de medicina holistica Florinela Balan ne va vorbi despre impotenta si cauzele ei, dar si despre infertilitate si cauzele ei.

Incepand cu anul 2011, nivelul energetic al pamantului este in crestere fata de nivelul energetic al oamenilor, fapt care ne afecteaza pe toti, deoarece primele 3 chakre ale omului reprezinta partea pamanteasca a omului, legatura lui cu pamantul, supravietuirea, reproducerea, partea materiala.

Chakrele sunt centrii energetici umani, dar sunt prezenti in corpul eteric si corpul astral, nu in corpul fizic, desi guverneaza activitatea organelor si glandelor din planul fizic.

Atunci cand prima chakra este dereglata pot aparea: constipatie, hemoroizi, probleme urinare, artroza soldurilor, impotenta, schimbari congenitale ale picioarelor la copii si multe altele, in plan fizic, sau frica, in plan afectiv.

Prima chakra este legata de supravietuire, vitalitate, stabilitate, individualitate, impulsivitate, curaj si sexualitate. Ea controleaza potenta si ejacularea la barbati, iar la femeie controleaza infertilitatea.
Un prim pas in tratarea cu succes a problemelor sexuale: impotenta, calitate scazuta a spermei, cantitate mica de spermatozoizi, infertilitate, lipsa orgasmului, este masurarea chakrei intai si echilibrarea acesteia.
In functie de gravitatea bolii, tratamentul poate sa fie de mai scurta sau mai lunga durata.
Reechilibrarea chakrei dureaza atata timp cat persoana constientizeaza ce anume a dereglat chakra si nu mai repeta aceleasi greseli, deci poate sa dureze si tot restul vietii.

Chakra a doua guverneaza intreg aparatul reproducator feminin in general, dar testicolele si prostata la barbati.
Chakra numarul doi, la femeie, este zona uterelor si a ovarelor. Extirparea acestor organe sau a altor organe bolnave nu este o solutie. Pentru vindecarea pacientului trebuie reglata chakra, pentru ca altfel problemele apar la alte organe din zone invecinate.
Dereglarea acestei chakre inseamna posesivitate.

Reglarea chakrei aduce echilibru si armonie in cuplu si respect fata de sine.

Despre toate aceste lucruri extrem de interesante dar si despre multe alte boli, cauzele lor si cum se pot trata in mod natural intr-o emisiune pe care va invitam sa o vizionati.
Bineinteles ca asteptam si parerile dumneavoastra, dar si intrebari in legatura cu cele discutate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *