Energetica glandelor endocrine

Cand vorbim de glande, majoritatea pacientilor spune „am probleme cu glanda”, dar putini stiu ca in corpul uman este o adevarata constelatie de 7 glande, inteconectate intre ele si guvernate de glanda epifiza.

Glandele sunt foarte mici, fiecare are circa 0.5 cm in diametru si cantareste 1-2 grame. Desi sunt extrem de mici, sunt extrem de importante, proasta lor functionare ducand la afectiuni grave, care, nedepistate la timp si netratate corespunzator, se cronicizeaza si pot fi cauzatoare de moarte.

In medicina alopata fiecare glanda este tratata separat de celelalte, ca si cand ar fi de sine statatoare.

In medicina holistica intregul corp uman este privit ca un tot unitar, in corelatiile si interdependentele dintre organe si glande. Tocmai de aceea evaluarea starii de sanatate se face in ansamblu, nu pe portiuni, pentru ca daca un organ sau o glanda nu functioneaza corespunzator, sigur mai sunt si altele afectate sau in curs de imbolnavire.

In medicina holistica se lucreaza foarte mult la nivel energetic, prin intermediul meridianelor energetice si chakrelor corpului uman, care guverneaza atat activitatea organelor, cat si a glandelor.

Un sistem energetic uman perfect echilibrat, fara blocaje, este garantia unui corp sanatos si a unei vieti indelungate, iar medicina holistica regleaza sistemul energetic si vindeca afectiunile glandelor si organelor in mod natural, fara efecte adverse, cu tratamente naturale, vindecarea necesitand, in functie de vechimea afectiunii, intre 3 luni si un an, cu rezultate spectaculoase, inclusiv in adenomul hipofizar.

Despre importanta sistemului glandular, afectiunile lui si felul in care pot fi vindecate definitiv si in mod natural puteti afla si vizionand emisiunile de mai jos, dar si scriindu-ne pe site.