Cum ne imbolnavim daca nu iertam

In aceasta emisiune vom vorbi despre cum ne imbolnavim daca nu iertam

Vom trece in revista treptele iertarii, rolul iertarii in „frumusetea” vietii noastre, dar si cum ne influenteaza asteptarile noastre – care sunt pur subiective – si orgoliile personale iertarea.

2 thoughts in “Cum ne imbolnavim daca nu iertam

 1. Pentru ca s-a vorbit despre Iertare si despre Treptele iertarii, dar despre reincarnare(reintrupare) si consilii ortodoxe care au respins termenul, dati-mi voie sa sa fiu nebunul care arunca o piatra doar din curiozitatea de a vedea cati intelepti se vor stradui sa o ridice:

  Piatra este urmatoarea: Se cuvine sa il iertam sau nu pe Iuda, apostolul lui Isus Hristos care l-a vandut pe cativa arginti, sau nu?

  Intrebarea vine in contextul in care s-a gasit Evanghelia dupa Iuda, iar in ea se relateaza durerea „misiunii” de a-l trada pe Isus Hristos.
  Ca o completare, toate evangheliile care au fost gasite ca pergamente, exceptand cateva, sunt considerate apocrife sau gnostice, desi cele pe care se bazeaza Noul Testament au fost la origine tot Evanghelii Gnostice.

  Deci, revenind la intrebarea de baza, fara a acuza ca Biserica greseste si fara a fi acuzat ca sunt partinitor vre-unei religii sau curent religios: Se cuvine sa il iertam pe Iuda?

  Cu lumina in suflet, pentru toate sufletele,
  LightVision

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *