Corpul Mental – Mintea si Constiinta

In aceasta emisiune doamna doctor de medicina holistica Florinela Balan ne invata sa ne imbunatatim calitatea vietii prin calitatea gandurilor noastre si ne vorbeste despre Corpul Mental – Mintea si Constiinta.

Omul este o ingemanare de mai multe corpuri: fizic, eteric, emotional si mental.

Iata cateva din lucrurile care va scad calitatea vietii:

– sa stati in preajma unei persoane care va critica si nu va poate vedea maretia
– toate actiunile pe care le faceti pentru ca ar trebui sa… sau trebuie…
– incercarea de a fi dragut cu ceilalti, in care te minti pe tine insuti
– lipsa de comunicare si barfa
– nepasarea fata de sentimentele celorlalti
– actul de a va compara cu altii
– judecarea propriei persoane
– judecarea celorlalti
– sa nu va bucurati de ceea ce aveti
– sa asteptati ca ceilalti sa va faca fericiti
– sa traiti cu teama
– sa nu aspirati catre succes
– sa va ganditi ca altii sunt mai buni
– sa renuntati la puterea voastra in favoarea altora
– sa va ignorati dorintele cele mai profunde
– sa cheltuiti peste posibilitati
– sa nu va ascultati vocea interioara, si multe altele

Corpul mental difera de la o persoana la alta in functie de mai multi factori: gradul de educatie, nivelul de cultura, nivelul spiritualitatii, dar el poate fi modificat, poate creste sau scadea in intensitate prin actiunile pe care le facem, prin ganduri si prin felul in care ne traim viata in ansamblul ei, pentru ca vindecarea se face cu ajutorul sufletului, al inimii.

In aceasta emisiune mai aflati si despre cazuri interesante, despre oameni cu suflet mare, despre oameni cu probleme mari, in cadrul discutiilor telefonice extrem de interesante, derulate pe parcursul emisiunii.
Aflati astfel de la persoane reale cum au depasit sau nu situatii grele, prin puterea mintii si a constiintei superioare.

Sunt povesti de viata, exemple vii, din care putem sa invatam la fel de bine, dar mult mai usor si mai putin dureros, despre incercarile vietii si modul in care le putem depasi cu ajutorul Corpului mental, al mintii si al constiintei.
Despre toate acestea, despre dureri, neincredere, vicii si despre cum le putem invinge va asteptam comentariile si parerile, si nu uitati sa vizionati ambele parti ale emisiunii, pentru o mai buna intelegere a dumneavoastra insiva.

2 thoughts in “Corpul Mental – Mintea si Constiinta

  1. Doamna doctor,doamna Barata,faceti o scoala de spiritualitate,sa ne predati ca la scoala tot ce vorbiti in emisiunile dvs,eu una as veni sa invat din nou,despre a fi om si cum sa operam cu mintea,cu constiinta,etc

  2. Cred cu tarie ca faceti lrcruui minunate!Imi pare rau ca nu am putut contribui pana acum la actiunile dumneavoastra!Dar verbul are si timpul viitor!SA VA AJUTE DUMNEZEU SA AJUTATI CAT MAI MULTI OAMENI!M-as bucura sa pastram legatura! Cu deosebita stima, cu drag si cu admiratie, flori Munteanu-Cuc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *