Ce suntem, cine suntem?

Urmariti o emisiune interesanta, in compania doamnei doctor Florinela Balan, medic de medicina holistica,in care vom vorbi despre „Ce suntem, cine suntem?”.

Din punct de vedere al medicinei holistice nu suntem facuti doar din corpul fizic (organe si glande), ci avem si corp mental (minte), si corp emotional (sentimente, trairi), dar si corp spiritual (suflet).

Daca de fizic se ocupa medicina alopata, de minte se ocupa psihologia, de emotional se ocupa psihiatria, de suflet se ocupa doar preotul, dar el nu are pregatire medicala.

Din fericire, medicina holistica investigheaza foarte mult sufletul pacientului, pentru ca aceasta medicina considera ca sufletul este seful in corp si de la el ne vin cauzele bolilor, dar si vindecarea.

Boala are o multitudine de cauze si aceasta emisiune doreste sa ne invete tocmai acest lucru: cum ne putem feri de boli sau in cazul in care deja suferim de o boala, cum ne putem trata de aceasta, intr-un mod natural, care sa asigure vindecarea.

Cum anume se intampla asta, dar si intrebari foarte interesante de la telespectatori si raspunsuri la care nu v-ati fi asteptat, intr-o emisiune pentru care asteptam comentariile dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *