Cauzele subtile ale imbolnavirii

Va invitam sa visionati o noua emisiune despre medicina holistica si felul in care aceasta trateaza afectiunile individului, dar si care sunt cauzele subtile, ascunse, ale imbolnavirilor, in prezentarea de inalta tinuta profesionala a doamnei doctor Florinela Balan.

Medicina holistica este medicina traditionala, care foloseste tratamente naturale si care priveste omul in complexitatea lui, din punct de vedere fizic, mental, emotional si sufletesc.

In medicina holistica nu exista termenul boala, ci termenul de blocaj energetic.

Medicina alopata este o medicina care trateaza, pe cand medicina holistica este medicina care vindeca.

Desi aparent rezultatele sunt mult mai rapide in medicina alopata, in realitate aceasta doar mascheaza, ascunde boala, iar boala va reveni dupa incetarea tratamentului, lucru care nu se intampla in medicina holistica: odata vindecat, pacientul este si ramane sanatos atata timp cat are grija de sanatatea lui.

„Organismul este o orchestra la care lucrul cel mai esential este armonia dintre sunet, melodie si ritm. Daca un singur instrument sau chiar o singura coarda suna fals, armonia muzicala a piesei cantate este afectata.”

Tocmai de aceea medicina holistica priveste pacientul dincolo de dureri si are o intreaga simbolistica si un sistem de corelatii intre partile corpului, afectiuni, mental, emotional si suflet.

De exemplu, capul are legatura cu individualitatea dar reprezinta si panoul de control al intregului corp. Ca urmare, afectiunile din zona capului au ca si cauza faptul ca ne dorim sa controlam prea mult din ceea ce se intampla in jurul nostru sau in persoanele de langa noi.
Un alt exemplu: caderea parului – are ca si cauza lipsa de respect de sine, vina, culpabilitate.

Partea cu adevarat minunata in medicina holistica este faptul ca exista remedii homeopatice pentru gravide, dar si pentru mamici care alapteaza, si pentru bebelusi, care pot fi tratati cu succes cu ajutorul medicinei holistice si a tratamentelor homeopatice, pentru ca acestea sunt metode naturale, neinvazive si usor de accesat.

Practic este vorba de tratament sub forma unor picaturi luate in apa la anumite ore, avand ca singura restrictie neconsumarea alimentelor timp de 20 de minute de la administrarea tratamentului.

Dincolo de toate aceste tratamente si exemple trebuie sa stim ca in spatele fiecarei boli exista un mesaj pe care sufletul nostru ni-l transmite, semnalandu-ne problemele adanci pe care le are, iar aceasta emisiune, prin exemplele sale, tocmai acest lucru ni-l prezinta: cum sa ne ascultam si sa ne vindecam sufletul pentru a putea vindeca bolile trupului.

Pentru a intelege pe deplin cauzele subtile ale imbolnavirii urmariti emisiunea, ascultati-va sufletele (pe cel din voi si pe cele de langa voi) si nu uitati sa ne scrieti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *