Cancerul, intre a trata si a vindeca

Denumire stiintifica: neoplasm malign- este o boala distructiva, caracterizata prin inmultirea necontrolata a unui anumit tip de celule. In vindecarea acestei boli s-au implicat, inca de la aparitia ei, medici de diferite specialitati alopate, naturiste, homeopate, cat si vindecatori. Majoritatea celor care au incercat tratarea cancerului au mers numai pe tratarea simptomelor, ignorand in totalitate gasirea si tratarea adevaratelor cauze. Din studiile facute recent cat si din analizarea vechilor tehnici de vindecare asiatice si nu numai s-a constatat ca prin tratarea conflictelor interioare( sufletesti) bolile se vindeca, indepartand de fapt cauza. Asa este si cancerul.

Un lucru este obligatoriu: SA VREI SA TE VINDECI, SA VREI SA TRAIESTI! Este ajutorul cel mai important pe care pacientul il poate acorda medicului. O mare problema care se inregistraza frecvent la bolnavii de cancer din Romania este ca li se ascunde ADEVARUL, boala de care sufera. Ori in aceste conditii nu se poate vorbi de un tratament eficace care sa fie administrat pe fondul dorintei de vindecare a acestuia.

Noi recomandam, ca pe langa tratamentul aplicat, pacientul sa fie constient de boala sa si sa participe la terapii care sa-i dea posibilitatea de intarire a psihicului si a dorintei de vindecare.

Trebuie retinut faptul ca celulele canceroase se inmultesc necontrolat si in acest mod se rupe echilibrul energetic al corpului uman. Corpul uman functioneaza dupa procese foarte bine stabilite, astfel in cazul unei inflamatii celulele produc substante chimice care diminueaza efectele acesteia. In momentul in care inflamatia este oprita celulele respective se “sinucid” prin procesul numit “apoptoza”, eliminand astfel o anarhie ulterioara datorata de suprapro-ductia de tesuturi. In cazul celulelor canceroase “apoptoza” nu are loc si in acest fel dezechilibrul energetic se accentueaza , forta vitala se diminueaza si corpul fizic moare.

Ideea ca numai chimioterapia omoara cancerul nu mai este de actualitate, fiind total gresita. Nu numai ca sansele bolnavului nu cresc semnificativ, dar acest tratament afecteaza si celulele sanatoare, distrugandu-le. Medicina americana, cea mai bine sustinuta financiar, arata din ce in ce mai mult ca tratamentele medicinii alternative bazate pe homeopatie, produse din plante, insotite de un regim alimentar adecvat si o constientizare reala a bonavului au rezultate. Toate acestea pe fondul avantajarii bolnavului in sensul suportabilitatii tratamentului si a efectelor adverse inexistente.

Un pacient al centrului nostru medical, suferind de cancer, care a urmat tratament homeopat si acupunctura lichida, alaturi de psihoterapie, in numai doua luni si-a recapatat in mare masura echilibrul energetic, a reinceput serviciul, iar analizele de sange s-au ameliorat. Avand posibilitatea de a face un control la un spital specializat din Franta, a avut marea surpriza sa i se recomande evitarea chimioterapiei, iar analizele sa constate restrangerea numarului celulelor canceroase, aceasta dand posibilitatea unei vindecari definitive.

Bineinteles ca bolnavul trebuie sa se afle sub stricta atentie a unui medic care are cunostintele necesare de vindecare. De multe ori terapiile alternative sunt practicate de persoane fara o pregatire medicala care poate duce in derizoriu vindecarea sau pierderea de timp pretios pentru bolnavul de cancer. Toate acestea se produc pe ineficienta tratamentului alopat destinat cancerului. Vorbeam de indepartarea cauzei bolii. V-ati gandit vreodata ca daca ne dezintoxicam corpul, partea materiala a existentei noastre, putem sa prevenim bolile grave, in speta cancerul, sau sa creem bazele vindecarii? Ce inseamna dezintoxicare stim cu totii, eliminarea toxinelor provenite din alimente tratate chimic, a fumatului, a medicamentelor de sinteza care lasa in organismul nostru mari cantitati de compusi chimici agresivi. Mai este necesara si o dezintoxicare a mintii, a sufletului, sa indepartam stresul, gandurile negre care ne apasa, ura, mania, mandria, egoismul, lacomia. Astfel indepartam depresia, nemultumirea de sine, de soarta, emotiile si sentimentele negative, frica.

Cancerul este BOALA DEPRIMARII. Indepartam deprimarea si avem  sansa vindecarii.

Centrul medical AURA-VITA, prin specificul sau homeopat si naturist aplica asemenea metode de vindecare, inclusiv a cancerului. Pentru acest motiv o serie de medici oncologi au apelat la colaborarea cu noi, reusind impreuna sa dam sanse mai mari de vindecare bolnavilor.

 

Dr. Florinela Balan

Medic primar homeopat

Un gand in “Cancerul, intre a trata si a vindeca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *