Bolile mintii si problemele de comunicare

In aceasta emisiune din cadrul ciclului de emisiuni dedicate Medicinii Holistice vom vorbi despre Bolile mintii si problemele de comunicare.

Datorita abordarii holistice vom vedea cum bolile mintii sunt declansate de ceva la care nu ne-am gandi in mod normal, si anume de problemele de comunicare.

Bolile mintii au ca principala cauza problemele de comunicare, probleme care pot avea mai multe cauze:
– educatia primita, care iti impune sa taci in anumite momente
– emotiile puternice, ca de exemplu timiditatea si tracul, care te impiedica sa te exprimi

Problemele de comunicare apar mai ales la copii si femei, dar si la barbati, si sunt generate de conditiile de viata si educatie.
De notat este faptul ca problemele de comunicare dau afectiuni ale glandei tiroide, influentand astfel greutatea si aspectul fizic al persoanei, dar daca se agraveaza pot duce la depresie, atacuri de panica, tentative de suicid si uneori chiar si paralizii partiale sau totale, tocmai datorita faptului ca problemele de comunicare netratate la timp si corespunzator afecteaza centrii nervosi din creier si genereaza o serie de probleme mentale sau psihice.

In timp ce medicina alopata trateaza doar boala in sine, de cele mai multe ori fara rezultate, medicina holistica priveste omul in ansamblul sau si trateaza in primul rand cauzele aparitiei bolii.

Tratarea si vindecarea cauzelor duce la vindecarea deplina a persoanei, in mod natural, fara a crea dependenta si fara a afecta alte organe sau functii (asa cum se intampla in medicina alopata).

Ca urmare a tratamentelor homeopate, combinate cu aroma-terapie, cromo-terapie, melo-terapie, dar si remediilor florale Bach doamna doctor Florinela Balan a obtinut rezultate remarcabile in tratarea afectiunilor tiroidiene, a ficatului, pancreasului, rinichilor, a parezelor partiale sau totale, a fricii, reusind sa redea echilibrul pacientului si sa-i refaca starea de sanatate.

Rezultate remarcabile s-au obtinut la copii in tratarea problemelor de exprimare: balbaiala, emotivitate, trac, dar si a altor afectiuni generate de problemele de exprimare, cum ar fi: obezitate, insomnie, frica, spaima, faptul ca acel copil nu crestea in inaltime atat cat ar fi trebuit conform varstei lui.

In emisiune ne sunt prezentate si chakrele corpului si importanta lor in dezvoltarea normala a copiilor dar si in starea de sanatate a adultilor.
O emisiune extrem de interesanta in care aflam si cum sa ne dam seama ce inclinatii avem noi si copiii nostri, astfel incat sa facem ceea ce ne place, lucrurile pentru care suntem meniti, pe care le putem face cu placere si cu satisfactii, fiind astfel mai fericiti si mai sanatosi.

Va invitam sa comentati aceasta emisiune si astepam intrebarile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *