Bioenergetica locuintei – Sufletul casei

In aceasta emisiune vom vorbi despre Bioenergetica locuintei – Sufletul casei

Va invitam sa urmariti o emisiune extrem de interesanta in care este vorba despre energiile care ne inconjoara si modul in care le putem folosi in sprijinul nostru si spre binele nostru si al celor din jur, pentru a ne armoniza si imbunatati viata si relatiile cu cei dragi si nu numai.

Exista schimburi energetice intre oameni si mediul lor inconjurator: casa, birou, etc, schimburi care ne influenteaza viata fara sa ne dam seama.

Se spune ca omul sfinteste locul si este perfect adevarat ca influentam lucrurile din jur, dar si ele ne influenteaza pe noi.

Starea de sanatate a plantelor din jurul nostru ne ofera indicii depre starea energetica a locului respectiv, adica daca are o energie benefica sau nu.

In locuintele noastre exista anumite zone benefice pentru sanatate, altele pentru relatiile de cuplu, altele pentru prosperitate si bunastare financiara, altele pentru cariera etc.
Este ceea ce chinezii numesc „feng-shui” si aplica de mii de ani, avand chiar maestrii in acest domeniu.

Toate lucrurile care ne inconjoara sunt campuri energetice, la fel cum si strazile, apele, drumurile, au propria energie care ne poate influenta pozitiv sau negativ.

La fel de important este si trecutul locului pe care construim casa, dar si cele petrecute intr-o casa sau locuinta inainte de a o cumpara.
Este de preferat sa ne cumparam o locuita noua, care nu a mai fost folosita pana atunci, dar din pacate nu este totdeauna posibil.
In cazul in care locuinta nu este noua, este necesar un ritual de purificare, facut de catre preot, si apoi ritualuri periodice care sa „primeneasca”, sa curete spatiul de energii negative, si dintre aceste ritualuri pot fi: sa aprindem tamaie sau salvie, sau sa stropim cu apa sfintita, sa punem anumite melodii care au vibratii inalte si care curata spatiul de energiile negative, sau chiar sa ascultam slujbe religioase, chiar daca sunt difuzate la televizor sau sunt de pe CD, pentru ca au o energie curata, purificatoare.

Despre toate aceste lucruri, dar si despre sfaturi si remedii feng-shui, despre puterea mintii noastre si a constiintei noastre, despre terapia prin rugaciune si relatia cu Divinitatea, intr-o emisiune pe care va invitam sa o vizionati si sa o comentati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *